Gazete Emek- Hürriyet genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısının bir bölümünde Demokrat Parti'den özür dilediğini yazdı. Demokrat Parti'nin Millet İttifakı'ndan ayrıldığını kesin bir dille yazdığını ifade eden Hakan şöyle yazdı:

Telegram kanalımızı takip edin

"DEMOKRAT Parti’nin millet ittifakından ayrıldığını yazmıştım dün. Biraz da kesin bir dille...

Ama ayrılmamışlar. Genel başkan Gültekin Uysal’ın açıklamalarını dinledim. “Millet ittifakındayız” diyor. Düzeltir, büyük bir mahcubiyet içinde özür dilerim.

‘’MİLLETİN EN GENİŞ ANLAMDA DUYARLILIĞINI SAVUNUYORUZ’’

NOT: Tam bunları yazmıştım ki... Telefonum acı acı çaldı. Açtım: Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal... Selam kelamdan sonra hemen “Tam ben de şöyle bir şey yazmıştım ki aradınız” dedim. O da sözü hiç uzatmadan “Hah, tamam, ben de onu söyleyecektim” dedi.

WhatsApp'tan beklenen açıklama!

Bu arada bu spekülasyonun çıkma nedenleri üzerine de konuştuk. Gültekin Uysal, bu konuda şunları söyledi: “Siyasal sınırlar kadastro alanı gibi bölünmüş. Biz PKK’dan evlatlarını isteyen Diyarbakır Anneleri’ne gittik. Orası sadece belli bir siyasi anlayışın tekelinde görüldüğü için bu tür spekülasyonlar çıkıyor. Biz merkez sağız. Milletin en geniş anlamdaki duyarlılığını savunuyoruz.”

Kaynak: Halk TV

Editör: TE Bilişim