Gazete Emek-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Mansur Yavaş ısrarı sürüyor. Anketlerde Mansur Yavaş’ın oyunun Ekrem İmamoğlu’nun üç katı fazla çıktığını ileri süren Özdağ, “Ekrem İmamoğlu’nu tehlikeli bir siyasetçi olarak görüyoruz. Diyarbakır’da ayrı konuşuyor, Edirne’de ayrı konuşuyor” dedi.

YouTube’da Kenan Taş’ın konuğu olan Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın neden cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini anlattı.

 

Özdağ, “Halk bunu ortaya koyuyor. Birçok anket yapıldı. Benim de en ufak bir politik ilişkisi olmayan isimler de bu anketleri yaptı. Halk bunu istiyor. İmamoğlu’nun 3 katı oy alıyor. Göreve davet etmeden önce, kendisiyle bir görüşmemiz olmadı. Sahada gördüğümüz Mansur Bey’e yönelik talebi Türk milletiyle paylaştık, Mansur Bey’i göreve davet ettik” ifadelerini kullandı.

‘EKREM İMAMOĞLU’NA GÜVENMİYORUZ’

Ümit Özdağ, adaylık tartışmaları ismi gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik de ithamlarda da bulundu.

“Biz Ekrem İmamoğlu’na güvenmiyoruz” diyen Ümit Özdağ, “Ekrem İmamoğlu’nu tehlikeli bir siyasetçi olarak görüyoruz. Diyarbakır’da ayrı konuşuyor, Edirne’de ayrı konuşuyor” diye konuştu.

Kaynak: Kronos 

Editör: TE Bilişim