Gazete Emek- Eşref Hamamcıoğlu, ilk sandıklarda üstünlüğü ele geçirdi! İlk 9 sandığın tamamından Eşref Hamamcıoğlu birinci sırada çıktı. 10 sandığın sonuçlarına göre Eşref Hamamcıoğlu ilk sırada yer alırken Burak Elmas da ikinci sırada yer aldı. Burak Elmas, ilk kez 11. sandıkta önde çıktı.

Burak Elmas, uzun süre seçim yarışını geride bıraktı fakat son anlarda öne geçerek Galatasaray tarihinin 38. başkanı oldu! Burak Elmas'ın listesinde Işıtan Gün, Rezan Epözdemir, Polat Bengiserp gibi isimler de var. Burak Elmas ve ekibi İrfan Aktar'ın sonucu açıklamasının ardından büyük bir mutluluk yaşadı.

BAŞKANLIK SEÇİMİNDE TÜM SANDIKLAR AÇILDI! BURAK ELMAS SEÇİMİ KAZANDI

Metin Öztürk: 869
Yiğit Şardan: 624
Eşref Hamamcıoğlu: 1450
İbrahim Özdemir: 90
Burak Elmas: 1490

KONGRE DİVAN BAŞKANI İRFAN AKTAR OLDU

Sarı-kırmızılı kulübün 102. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Genel kurulda ilk olarak kongre divan başkanlığına İrfan Aktar seçildi. Metin Öztürk, İbrahim Özdemir, Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan'ın başkanlık yarışı vereceği kongrede, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sandık görevlilerinin onaylanması işlemine geçildi.

BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Galatasaray Kulübü'nün olağan genel kurulunda başkan adayları oylarını kullandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Metin Öztürk 2, İbrahim Özdemir ile Eşref Hamamcıoğlu 3, Burak Elmas 7, Yiğit Şardan da 8 numaralı sandıkta oylarını verdi.

Kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de liseye gelerek oylarını kullandı.

OY KULLANMAYA SEDYE İLE GELDİ

Galatasaray'da yapılan Olağan Genel Kurul'da oy verme işlemi sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüpte bir genel kurul üyesi ise oy kıllanmaya sedye ile geldi. Sağlık ekiplerinin sedye ile taşıdığı üye, sandığına bu şekilde ulaştırıldı ve oy atması sağlandı.


"GÜNÜN SONUNDA KAZANAN GALATASARAY OLACAK"

Yusuf Günay: Günün sonunda kazanan Galatasaray olacak. Bizlere düşen de kenetlenip birlik beraberlik içinde hizmet etmek. Dün UEFA'dan gelen haberle onur ve gurur duyduk. Anlaşmaya göre 4 yıl boyunca şartları yerine getirmemiz gerekiyordu. Bunlara pandemi olmasına rağmen uyduk. Her transfer döneminde artı verdik. UEFA bu anlaşmaya harfiyen uyduğumuzu tespit etti. Ve bizi 3. yıl sonunda bu anlaşmadan çıkardı. Bu yeni yönetime hediye oldu. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Galatasaray için üstün hizmet yapmalarını temenni ediyorum. Biz yönetim olarak haftanın her günü belirli olarak kulübe geldik. Nerede bir sorun varsa onu çözmek için büyük bir mücadele verdik. Başkanımız Mustafa Cengiz sağlık sorunu yaşıyor. Kendisine de sağlıklı günler ve uzun bir ömür diliyorum. Göreve her zaman dışarıdan da olsa hazır olduğumu belirtmek istiyorum. Seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Galatasarayımız için hayırlı ve uğurlu olsun.

REZAN EPÖZDEMİR: ÖNDE OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ AMA SAYGISIZLIK OLMASIN DİYE PAYLAŞMIYORUZ

Burak Elmas'ın listesinde bulunan Rezan Epözdemir, "Çok heyecanlıyız, çok çalıştık. 1 yıldır çalışıyor arkadaşlarımız. Ciddi bir tavır ve irade ortaya koyduk. Galatasaray'ın yarınları için aday olmaya karar verdik. Galatasaray'ın vicdanı Galatasaraylılardır. Galatasaraylılardan ciddi bir teveccüh görüyoruz. Önde olduğumuzu düşünüyoruz ama diğer adaylara saygısızlık olmasın diye paylaşmıyoruz. Bir tarafta 1 yıldır hazırlanan bir ekip var, diğer tarafta hazırlıksız ve son anda verilen listeler var. Galatasaray asla sahipsiz kalmaz. Bugün 5 adayın olması dahi Galatasarayın nasıl demokratik olduğunu gösterir. Bu nedenle Galatasaraylıların iftihar etmesi gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray kazansın, hak eden kazansın" ifadelerini kullandı.

Kongrede zaman zaman Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas taraftarları arasında gerginlikler de yaşandı. 

Editör: TE Bilişim