Gazete Emek - Sosyal medyanın bilinen komedyenlerinden Özgür Turhan, bir skecinde Süleyman Soylu'ya gönderme yaptı.

Adalet Nöbeti'nin 91. günü: Astıkları pankart bakanlığın parmaklıklarından sökülen Şenyaşar ailesi, cadde üzerinde eylem yaptı Adalet Nöbeti'nin 91. günü: Astıkları pankart bakanlığın parmaklıklarından sökülen Şenyaşar ailesi, cadde üzerinde eylem yaptı

Turhan, bir grip ilacı ile kokain arasında bağlantı olduğu söylentileri hakkında, "Ben Tylolhot'un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü Süleyman Soylu'yla fotoğrafı yok" ifadelerini kullandı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Turhan'a X hesabından yanıt verdi.

Soylu, komedyene cevabında yeni bir kelime türeterek, "Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetödyen" dedi.

Süleyman Soylu'nun paylaşımının tamamı şöyle

Hayatım boyunca ülkeme ve milletime sadakatim dolayısıyla anti-emperyalist oldum ve olmaktan gurur duyarım. Aylardır devlete, polise, jandarmaya ve bizlere yapılan bütün iftiraları seyredenlere, siyasi uzantısı belli güya komedyen veya fetödyen üzerinden sonuç alma, saldırarak sindirme gayretinde olanların saldırılarına neden olan tutumumu tekrar edeyim; Amerika Gazze’de katildir. İsrail Gazze’de katildir. pkk-pyd teröristtir. İşbirlikçileri de teröristtir. Bu kişiyi komedyen diye şikayet edersem; Nejat Uygur, Halit Akçatepe ve Kemal Sunal’a haksızlık ederim. Onun için şifa diliyorum."

Editör: Bekir GÜNEŞ