Gazete Emek- AKP iktidarının, Suriye ve Irak'a sınır ötesi operasyonların 2 yıl daha uzatılmasını öngören tezkeresi Genel Kurul'da oylandı. Tezkere, AKP, MHP ve İYİ Parti'nin oylarıyla kabul edilirken TİP, HDP ve CHP "hayır" oyu verdi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisinin tezkereye "evet" oyu vermesine karşılık kendisinin "hayır" oyu verdiğini duyurdu.
"KEŞKE PUSULAYI SAKLASAYMIŞIM"
Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sistem parmak izimi okumadığı için ben de bu pusulayı “ret” deyip imzaladım. Ancak oylama elektronik oylama yerine parmak kaldırmak suretiyle yapılınca hayır diye parmak kaldırdım ve pusulayı yırtıp çöpe attım. Keşke saklasaymışım” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İleri haber
Tezkereye ‘hayır’ oyu veren İYİ Partili Yılmaz: Keşke pusulayı saklasaydım
İYİ Parti’li Durmuş Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tezkereye “hayır” oyu verdiğini açıkladı.
Trend Haberler
AKP’den torba yasa hamlesi: Borçlara düzenleme, öğrenci affında genişleme
İndirim kısa sürdü: Motorine zam geliyor
İran’dan ABD’ye ateşkes için 5 şart
Diyarbakır’da kurulan Kürt Milli Platformu deklarasyonunu açıkladı
Yargı Paketi’nde kritik adım: Yüksek değerli tapu işlemlerine avukat şartı
Meteoroloji uyardı: Güneydoğu’da kuvvetli yağış alarmı





