Gazete Emek-  Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;


SES Diyarbakır Şubesi, sosyal hizmetlerde yaşanan sorunlara ilişkin sendika binasında basın açıklaması düzenleyecek. (12.30)


Orman yangınlarına ilişkin İstanbul’dan Dersim’e gelen ekoloji örgütleri Seyit Rıza Meydanı’nda açıklama yapacak. (14.00)


HDP Kadın Meclisi, "Kadın Yoksulluğuna Hayır Kadınlar için Adalet" buluşmaları kapsamında Antep'te kadınlar ile bir araya gelecek. (10.00-18.00)



Yerlerine kayyum atanan Batman Belediyesi Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mehmet Demir, kayyumun icraatlarına ilişkin açıklama yapacak. (10.00)




TTB Pandemi Çalışma Grubu tarafından hazırlanan 'TTB Pandemi Bültenleri'nin 14'üncüsü "Aşı reddi ve tereddüdü: Gönüllük mü, zorunluluk mu" başlığıyla çevrimiçi olarak düzenlenecek. (12.30)


Eğitim-Sen İzmir 2 No'lu Şube, KHK ile işten atılmalarına ilişkin, Karşıyaka İskele karşısında 177. hafta oturma eylemlerini gerçekleştirecek.


Türkiye'de ve dünyada koronavirüs salgınına ilişkin yaşanan tüm gelişmeler takip ediliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve futbolcu Halil Dervişoğlu, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda perşembe günü Lazio ile oynayacakları maça ilişkin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.(17.15/18.00)


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ve takımdan bir futbolcu, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda deplasmanda 16 Eylül Perşembe günü Eintracht Frankurt ile yapacakları maça ilişkin Frankfurt Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-lacivertli takım son çalışmasını statta yapacak. (19.30/20.00)

















Editör: TE Bilişim