Gazete Emek- İYİ Parti lideri, "Biz sürekli olarak HDP'nin bilumum Kürtleri teslim ettiğine dair algı ve kanaat hüküm cümlesinden yürüdüğümüz zaman siyasi açıdan yanlış buluyorum. HDP'li seçmenin de oyunu almaya talip, Altılı Masa'dan çıkacak adayın çalışması gerekiyor. Her yerden oy alması gerekir" ifadelerini kullandı.

HDP'nin tutuklu bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın ‘yerini alma’ teklifinin hükümetten, ‘çözüm süreci’ görüşmeleri sırasında geldiğini söyledi.

GÜNÜN ÖZETİ

TÜRK- İŞ’in istediği rakam açlık sınırının altında: Asgari ücrette kırmızı çizgimiz 7 bin 785 lira

Türk-İş, kasım ayında açlık sınırının 7 bin 786 TL'ye, yoksulluk sınırının ise 25 bin 365 TL'ye yükseldiğini açıkladı. Asgari ücret için rakam veren Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, 7 bin 785 lira dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Kürt siyasetçi Mahmut Alınak’a Erdoğan’a hakaretten hapis cezası

DEP eski Milletvekili Mahmut Alınak’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile bir yıl iki ay hapis cezası verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Bakanlıktan Nilüfer Belediyesi’ne ‘LGBTİ’ soruşturması

İçişleri Bakanlığı, Bursa’da bulunan CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin LGBTİ için özel dayanışma merkezi açtığı ile ilgili haberlerin ardından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Demirtaş, ‘Öcalan’ teklifinin detaylarını anlattı: Görüşme talebi Sırrı Süreyya Önder aracılığıyla bana iletildi

Tutuklu eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yerini alma’ teklifinin hükümetten, çözüm süreci’ görüşmeleri sırasında geldiğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım,benimle görüşmedi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a mektup yazdığını ancak Esad'ın kendisiyle görüşmediğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Bekir Ağırdır, ittifakların oy oranını değerlendirdi: Cumhurbaşkanlığı seçimini Kürt seçmen belirleyecek

Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, ittifakların oy oranlarını değerlendirdiği yazısında "Cumhurbaşkanı seçimini bir bakıma Kürtlerin oyu belirleyecek" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Akşener: Altılı Masa'dan çıkacak aday HDP'li seçmenin de oyunu almaya talip

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında, "İddia ediyorum ben HDP'den CHP'ye oy geçer. Çünkü HDP'nin seçmeni SHP'nin seküler seçmeni." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yemek parası ödeyemeyen öğrenciler yurttan çıkarıldı

Adıyaman’da Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Safvan Bin Muattal Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan çoğu Suriyeli yabancı öğrenciler, eşyalarıyla birlikte yurttan çıkarıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Musa Orhan’a ‘hakaret’ gerekçesiyle Farah Zeynep Abdullah’a hapis istemi

Tecavüz faili Musa Orhan’a ‘hakaret’ ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırılan Ezgi Mola’ya destek olmak için sosyal medya hesabında paylaşım yapan Farah Zeynep Abdullah hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Hafta başında 82 kuruş indirim gelen motorine 1.16 lira zam

Motorine 2 gün önce gelen 82 kuruş indirimin ardından bir indirim daha gelmiş ve pompaya yansımıştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim