Gazete Emek- AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın beraberindeki bir grup tarafından uzun namlulu silah taşıyarak kent sokaklarında yürüdüğü görüntüleri sosyal medyada tepki çekmişti. Görüntüler hakkında konuşan Sayan, saha çalışması sırasında ekibinin saldırıya uğradığını ifade ederek güvenlik tedbiri alındığını öne sürdü.

 

 

 

 

Mersin'de 'örgüt üyesi olmak' ve 'örgüt propagandası yapmak' iddialarıyla HDP İl Başkanı Bedriye Kuş, Akdeniz Belediyesi'nin HDP'li Meclis üyeleri Nevzat Baran, Ali Tanrıverdi, Nuriye Aslan ve Mehmet Bitkin'in de bulunduğu 31 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

AKP’li Sayan’dan silahlı görüntülere açıklama: "Ağrıspor ve Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgisi yok"

 

 

AKP’li Ağrı Belediye Başkanı Sayan, kent sokaklarındaki silahlı kişilerle beraber yaptığı yürüyüşe ilişkin açıklama yaptı. Sayan, "Asfalt yapan ekiplerimiz ve belediye başkan yardımcıma bir grup saldırdı. Benim bulunduğum alanda güvenlik çemberi oluşturuldu, güvenlik tedbirleri artırıldı” dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ağrı'da; Provakasyon iddiası 

 

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, bugün Ağrı'da tarihi yerleri ve esnafı ziyaret edip iş dünyasıyla buluştu.Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi Ağrı CHP Genlik Kolları'ndan 'provakatif eylem' açıklaması geldi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Fenerbahçe'den 'Putin tezahüratı' açıklaması: "Grubun anlık tepkisini tüm camiyaya mal etmek tezahürat kadar çirkin"

 

 

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçe ile Dinamo Kiev'in karşı karşıya geldiği maçta sarı lacivertli taraftarların 'Vladimir Putin' tezahüratlarına ilişkin açıklama yaptı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Diyanet'ten Erdoğan'ın 'Gezi eylemcileri camileri yaktılar' iddiasını yalanlama: "Herhangi bir belge ve rapor bulunmamakta"

 

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi eylemcilerini hedef alarak öne sürdüğü 'camileri yaktılar' iddiasını yalanladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 60,4'e yükseltti 

 

Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 42,8'den yüzde 60,4'e yükseldi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Boğaziçi Üniversitesi kayyumu Naci İnci, Hukuk Fakültesi'ne kendisini dekan olarak atadı

 

Boğaziçi Üniversitesi kayyumu Naci İnci, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran, ‘sağlık sorunları’nı gerekçe göstererek görevden ayrılması üzerine kendisini dekan olarak atadı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

AKP’li Mücahit Birinci'den kadınları hedef alan imama destek: “Maksadımız durduğumuz noktayı ilan etmektir”

 

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Twitter hesabından paylaşım yaparak kadınları kıyafetleri üzerinden hedef alan imam Halil Konakçı'ya destek verdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Mersin'de HDP'ye operasyon: Çok sayıda gözaltı 

 

Mersin'de HDP'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında İl Başkanı ve Meclis üyelerinin de bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu: Demokratik yollarla beyefendiyi emekli edeceğim

 

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, bugün Ağrı'da tarihi yerleri ve esnafı ziyaret edip iş dünyasıyla buluştu. Kılıçdaroğlu, 'Tek bir yolumuz var. Demokratik yollarla beyefendiyi emekli edeceğim' dedi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 



 

Editör: TE Bilişim