Gazete Emek- AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Devlet Başkanı Herzog ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog'un ziyaretini 'tarihi' olarak nitelendirerek "Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni dönüm noktası olacağına inanıyorum" dedi. Erdoğan, "Türkiye-İsrail ilişkilerinin güçlenmesi büyük bir öneme sahip. Enerji ve enerji güvenliğinde işbirliğine hazırız" ifadelerini kullandı.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma koşulları nedeniyle yurt dışına gitme planlarına ilişkin "Gidiyorsa gitsinler" şeklindeki çıkışına gönderme yaparak, doktorlara "Tüm sağlık emekçilerine kocaman, sıcacık selamlar. Siz gitmeyin, gitmesi gerekenleri hep birlikte, sandıkta gönderelim." çağrısında bulundu. 
 

GÜNÜN ÖZETİ

Erdoğan: Kurdaki yükselişten kaynaklı bir hayat pahalılığı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında Kurdaki "yükselişten, EMTIA fiyatlarının artışından kaynaklanan bir hayat pahalılığı ile karşı karşıyayız." 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Ayçiçek yağında fiyatların düşeceği tarih açıklandı 

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, "2-3 günde bir ürünün stoku bitmez. Ürün zaten 1 aydır rafta duruyor. Bunun adı stokçuluktur. Hafta sonu vurgun yaptılar. 15-20 gün sonra yağ fiyatları düşecek." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Son seçim anketi: Kılıçdaroğlu Erdoğan’ı geride bıraktı

Gezici Araştırma Şirketi, 26-27-28 Şubat 2022 tarihleri arasında Türkiye genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili seçmenin algısını belirlemek üzere yaptığı araştırma sonuçlarını yayınladı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Tansu Çiller, siyasete dönüşün sinyalini verdi: "Bu benim üstümde bir vebal"

Eski Başbakan Tansu Çiller, yeniden siyasete gireceği yönündeki tartışmaları değerlendirdi. “Gelinen noktada dünyanın o kadar çok farklılaştığını, nelere meyillendiğini gördükçe, ben artık milletime bir şeyler vermek istiyorum” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Son üç ayda benzine yüzde 102, motorine yüzde 113, LPG’ye yüzde 29 zam !

ABD Başkanı Biden'in Rusya'dan petrol ithalatını durdurduğunu açıklamasından sonra petrol fiyatları sert yükseldi.  Bu geceden itibaren motorine 2 lira 25 kuruş, benzine 79 kuruş zam bekleniyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 



 

İstanbul Valiliği duyurdu: Okullar 14 Mart'a kadar tatil edildi, motokuryelere yasak getirildi 

İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle okullar 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Erdoğan'ın başlattığı 'doktor' tartışmasına Demirtaş da katıldı: Doktorların yerine TÜGVA'cılar atansın

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haklarını talep eden doktor ve sağlık emekçilerinin hedef aldığı sözlerine, "Doktorların yerine TÜGVA'cılar atansın" diyerek karşılık verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Tarkan’dan Erdoğan'ın hedef aldığı doktorlara destek: Onları kaçırmak büyük kayıp ve yanlış olur

Tarkan, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedef aldığı doktorlara destek verdiği paylaşımında, “Hekimler bu ülkenin başının tacıdır. Değerleri bilinmelidir. Tüm kalbimle hekimlerin yanındayım” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Buldan'dan 'Milletimi özledim' diyen Tansu Çiller'e sert yanıt: Bizden aldıklarını nasıl geri vereceksin? 

Eski Başbakan Tansu Çiller'in siyasete dönüp dönmeyeceği tartışmalarına ilişkin konuştu. Çiller'e en sert tepki ise HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Benzin ve motorine yapılan son zam iptal edildi

EPGİS, benzinde 0,79 be motorinde 2,25 TL şeklinde yapılan son zammın iptal edildiğini açıkladı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 





 

Editör: TE Bilişim