Gazete Emek-  Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID-19 tablosunu açıkladı. 22 Temmuz verilerine göre, 214 bin 196 test yapıldı.

SON ZAMANLARIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI

Vaka sayılarında ise korkutan bir atış yaşandı. Son 24 saatte, 9 bin 586 yeni vaka tespit edildi, Corona nedeniyle bugün 52 kişi ise hayatını kaybetti. Öte yandan 5 bin 93 kişi sağlığına kavuştu.

İslami Uyanış Kurultayı'nda Türkiye'yi Doğu Perinçek’in temsil etti; sosyal medyada gündem oldu

BAKAN KOCA’DAN UYARI

Güncel tabloyu sosyal medya hesabından açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün son zamanların en yüksek vaka sayısına ulaştık. Aşı ile güvence altına alınmadan salgın gündemden çıkmaz. Tedbirinizi alın aşınızı olun. Bu toplumsal sorumluluğumuz” dedi.

Resim

"YA TEDBİR VE AŞI, YA KISIR DÖNGÜ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) vakaları günlük 8 binin üzerinde seyrederken, aşı çağrısında bulundu. Koca, "Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü" dedi.

Twitter hesabından Koronavirüs salgınına ilişkin sık sık bilgilendirmede bulunan Bakan Koca, aşı olma ve tedbirlere uyma çağrısında bulundu.

Almanya'da 55 kişilik 'infaz' listesi: Almanya polisi uyardı

Koca, "Aşı ve tedbirlerle sağlanacak toplumsal bağışıklığın aksi, kısır döngüdür. Salgını bitirmek için tedbirlere uyun, aşınızı olun. Ya tedbir ve aşı, ya kısır döngü!" dedi.

Editör: TE Bilişim