Gazete Emek - Dün Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da görüşen ve görüşmeye ilişkin daha sonra açıklama yapacaklarını belirten Ekrem İmamoğlu, akşam saatlerinde de bu kez CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Ankara'da bir araya geldi.

4-5 Kasım’da 38. Olağan Kurultayı’nı gerçekleştirecek CHP’de kurultay gündemi devam ediyor. Kurultaya sayılı günler kala Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ile dikkati çeken bir görüşme gerçekleştirdi.

Çankaya Ahlatlıbel tesislerinde gerçekleşen görüşme basına kapalı  gerçekleşti ve bir saat sürdü.

Farklı araçlarla tesisten ayrılan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı. Kulislere yansıyan bilgilere göre; Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na kurultayda divan başkanı olması önerisini götürdü.

Genel merkez kaynakları, divan başkanlığına her iki tarafın da üzerinde anlaşacağı bir isim getirmek istendiğini belirtmişlerdi.

İmamoğlu: Daha sonra açıklama yapacağız 

Görüşmenin ardından Ekrem İmamoğlu Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla saat 14.30'da İstanbul'a geldi. Basın mensuplarının görüşme ile ilgili sorusu üzerine İmamoğlu, "Daha sonra açıklama yapacağız" dedi. İmamoğlu açıklamanın ardından makam aracıyla İstanbul Havalimanı VIP Terminalinden ayrıldı.

Editör: Bekir GÜNEŞ