Gazete Emek - CHP eski yöneticisi Eren Erdem'den dikkat çeken İzmir paylaşımı. 

Eren Erdem’in paylaşımı şu şekilde: 

''Bu saatte böyle bir tweet atmak istemezdim. Bu gece, CHP İzmir Belediye Başkan adayı belirlenmektedir. Ve Tunç Soyer, eşi benzeri görülmemiş bir biçimde harcanmak üzeredir!

Sayın Ekrem İmamoğlu ve Veli Ağbaba’nın, aynı zamanda kimilerine göre iş insanı, bize göre 5’li çete olan Mehmet Cengiz’in adayı olan Cemil Tugay (Karşıyaka Mehmet Cengiz  temsilcisi) şu dakikalarda kesin olarak adaylaşmak üzeredir.

Bu kişi, 5’li çetenin karşısında duran Tunç Soyer gibileri karşısında nasıl aday olmaktadır? Kimler kimlerle ne işler tutmuştur! Bunlar günü geldiğinde anlatılır. Ama, bu gece uzun olacak. Şu an, İzmir’i %100 kazanacak bir isim olan Tunç Soyer, şu dakikalarda Mehmet Cengiz’in adamına değiştirilmektedir.

Sebebi Kılıçdaroğlu’nu kurultayda desteklemiş olmasıdır. İzmir’i ya CHP alacak, ya Mehmet Cengiz alacak! Ne dediğimi, ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Mehmet Cengiz meselesini inkar ederseniz CANINIZA OKURUM! BELGE PAYLAŞIRIM!''

Cemil TUGAY aday yapıldığı an; Mehmet Cengiz ile ilişkilerini açık seçil ortaya koyan tüm belgeleri paylaşacağım.

Ayıptır!

Selahattin Demirtaş, Amedspor'u tebrik etti: Rê ya te vekirî be, bajarê evîna min Selahattin Demirtaş, Amedspor'u tebrik etti: Rê ya te vekirî be, bajarê evîna min

Bu kadar olmaz!

Mehmet Cengiz partimize aday dayatamaz!!!

Editör: Bekir GÜNEŞ