Gazete Emek- Faruk Koca’nın Halil Umut Meler’e yumruk atması gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Meler’in babası Bülent Meler, “Oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı” ifadelerini kullandı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindeki iki kişi hakem Halil Umut Meler'e yumruk ve tekmelerle saldırdı. Meler'e yönelik saldırının yankıları devam ederken, baba Bülent Meler konuyla ilgili konuştu.

Sabah'a konuşan baba Meler şunları söyledi:

"Maçı televizyondan canlı olarak seyrettim. Televizyondan oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı. Bir baba ne hissederse ben de onu hissettim. İçim cız etti. Oğluma atılan yumruğun acısını yüreğimde hissettim. Olaydan sonra oğlumla da görüştüm. Durumu iyi. Hastane doktoru İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile birlikte açıklama yaptı. Açıklamayı ben de takip ettim. Oğlum yarın (Çarşamba) hastaneden çıkacak. Hastaneden çıkıp İzmir-Selçuk'a gelecek. O zaman yüz yüze detaylı konuşacağız"

Bülent Meler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da devlet yetkililerine gösterdikleri reaksiyondan dolayı teşekkür etti. Baba Bülent Meler, paylaşımında şunları söyledi:

Amedspor resmen şampiyon oldu ve 1. Lig'e yükseldi Amedspor resmen şampiyon oldu ve 1. Lig'e yükseldi

"Başta Selçuklu hemşerilerim olmak üzere oğluma ve ailemize sahip çıkan tüm devlet yetkilerine ve spor camiasına şükranlarımızı sunuyoruz."

Editör: Bekir GÜNEŞ