Gazete Emek - Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, Van'da düzenlediği mitingde "Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş 'Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış'. Ne münasebet" diye konuştu.

Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emeklimemur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği duyurdu: 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama! İşte kapanacak yollar ve alternatif güzergâhlar... İstanbul Valiliği duyurdu: 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama! İşte kapanacak yollar ve alternatif güzergâhlar...

Erbakan, hiçbir şekilde seçim bölgelerinde adaylarını çekme gibi bir durumun söz konusu olmadığını da belirtti.

Anket firmalarının partisinin oyunun artacağı konusunda hemfikir olduğunu belirten Erbakan, "Geçen seçimde bizi 'diğer'lerinin arasında gösterip yüzde 1 bile vermeyen anket firmaları bu seçimde yüzde 7-8 gösterdiğine göre yüzde 20'nin üzerinde oy alacağız" ifadesini kullandı.

Parti üye sayılarında da yükselişi gördüklerini anlatan Erbakan, son 6 ayda 260 binden 474 bin üye sayısına çıktıklarını dile getirdi.

Editör: Bekir GÜNEŞ