Gazete Emek-  Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, geçen akşam Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'ye yönelik "Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor" demesini değerlendirdi. 

Hakan, "Hep gereğini yaptım, yaparım, yapacağım" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı: 

"EKRAN BAŞINA OTURUP AÇIK KOVALAYAN DÜŞMANIMIZ ÇOK"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Kanal D / CNN Türk ortak yayınında yaptığımız söyleşide... Konu bir ara muhalefete geldi. Muhalefet konusunda ısrarlı sorular sorulunca...Erdoğan, gülerek ve şaka yaptığını belli ederek... 'Ahmet Bey, o konuda yazılarıyla gereğini yapıyor' türü bir cümle kurdu. Bir şakanın bu kadar büyütüleceğini, üzerinde tepinileceğini, dallandırılıp budaklandırılacağını düşünmediğim için... Program sırasında konuyla ilgili bir şey deme gereğini duymadım. Ama ekran başına oturup açık kovalayan düşmanımız çok Allah’a şükür. Baktım gördüm ki onlar durmamışlar. Tepinmişler Allah tepinmişler. Küfürler, hakaretler, iftiralar falan.

MUHALEFETE YÖNELİK ELEŞTİRİLERİM HEP YAPICI ELEŞTİRİLERDİR" 

Yazdıklarım ortadadır. Ben hiçbir zaman, bir iktidar partisi temsilcisi gibi davranarak kıyasıya bir muhalefet eleştirisinin içine girmedim. Muhalefete yönelik eleştirilerim, çoğunlukla yapıcı eleştirilerdir. Bu arada şunu da söylemeliyim: Yazı hayatıma başladığım ilk günden bugüne kadar... İnanmadığım tek bir harfi bile yazmadım. Ben hep vicdanımın gereğini yaptım, yaparım, yapıyorum, yapacağım. Vicdanımın gereğine dayanarak yazdıklarımın kimin işine yaradığını zerre kadar umursamadım, umursamıyorum, umursamayacağım." 

Editör: TE Bilişim