Gazete Emek- Hatay’daki yangına tepki gösteren paylaşımlarda bulunan Ezgi Mola, sosyal medyada gündem oldu. 

TRT ekranlarında oynadığı dizi ile beğenileri üzerine çeken Tiyatro Oyuncu Ezgi Mola, Hatay’da günlerce süren ve güçlükle söndürülen yangına ilişkin sabotaj iddialarına twitter üzerinden açıklama yaptı. Yangınla ilgili, "Bakalım yeniden ağaçlar dikilip Hatay'daki yaralar onarılmaya çalışılacak mı yoksa rant alanı mı olacak? 'Ne olacak zaten yandı, boş orası villa olsun, otel olsun' diyen bir kara cahil güruh görmeyiz umarım! Bakalım kaç ağaç dikilecek?" paylaşımında bulundu.

Kim Kardashian'dan Ece Üner'i yine kızdıracak hareket! 1 milyon dolar bağışladı

TEPKİLER ÜZERİNE ÇEKTİ 

Daha öncesinden yangını ‘’Ateşin Çocukları’’ adlı grubun çıkardığına dair iddialar ile birlikte bir video ortaya atıldı. Ama bu video teyid.org adresinden yapılan açıklama ile o videonun İdlib’teki sıcak çatışma bölgesine ait olduğu ve videonun haziran ayında yayımlandığını ortaya koyarak çürütmüş oldu.

 Bu paylaşım linç edenler tarafından görünmeyip, birçok kişi tarafından TRT’den dizisinin kaldırılmasına ilişkin yorumlar yapıldı. Mola’ya "terör örgütünü eleştir" söylemlerinde bulunmalarının üzerine Mola, yangına yönelik  ilk paylaşımını " "Lanet olsun!!! Kendi başını yesin terör örgütün de! Bir bitmediniz ulan adiler, kötüler, pislikler! Yansın o yangında parmağı olanlar!" tekrar paylaşarak, "1 gün oldu neredeyse önce okuyalım, lanet olayın şüphelisi olsa da olmasa da bu illete hep lanet olsun dedim, demeye de devam edeceğim!!!!" dedi.
 

Editör: TE Bilişim