Gazete Emek- Sedat Peker, sosyla medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Peker bu paylaşımında Defne Hanım diye birisinden bahsetti. Peker'in bu paylaşımına sosyal medyadan binlerce tepki geldi. 

Peker'in "Defne hanım" diye bahsettiği kişinin Defne Samyeli olması iddiası üzerine Defne Samyeli de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Samyeli, Sedat Peker'e çağrıda bulundu. 

İşsiz olan genç Erdoğan'a mesaj bırakarak intihar etti

Erdoğan'ın parti grup toplantısı sonrasında paylaşımlarda bulunan Peker, kimi hedef aldığını söylemeden "Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım.

Doğu ve Güneydoğu'daki 13 Baro'dan ortak Sedat Peker açıklaması: Vahim durum için çağrı yapıyoruz

Şansınızı zorlamayın! Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH! " diye yazdı.

Bu paylaşım üzerine "Defne" isimli kişinin Defne Samyeli olduğu iddiası üzerine Defne Samyeli açıklamalarda bulundu. 

Sessiz kaldığı için eleştirilen Erdoğan, Sedat Peker-Süleyman Soylu kavgasına ilişkin ilk kez konuştu

Defne Samyeli'nin bu açıklaması üzerine Sedat Peker bir paylaşım daha yaparak söz konusu kişinin Defne Samyeli olmadığını belirtti.

"Defne Samyeli hanımın tweetini gördüm. Bahse konu olan kişi kendisi değildir. Ben kendisini kastetmedim. Ancak yine de kendisinden özür dilerim, hem de tüm kalbimle özür dilerim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugünkü grup toplantısında suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin sert ifadeler kullanmış ve "Hedef Süleyman Soylu üzerinden Türkiye'dir" demişti. 

Abdullah Çatlı'dan bilgi aldığını söyleyen Doğu Perinçek'den dikkat çeken İYİ Parti iddiası!

Kaynak: Yeniçağ Gazetesi


 

Editör: TE Bilişim