Gazete Emek-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bursa'da partililere hitaben yaptığı konuşmada "Biz kendimiz yapmıyoruz" deyip "3 kez bize yaptıran Allah'tır" diye tekrarladı.

Bakan Nebati 20 Aralık gecesiyle ilgili detayları anlattı: Cumhurbaşkanımız konuştu, ‘lan nasıl’ dedim

Soylu, konuşmasında “Cenab-ı Allah biliyor. Milletimize hiç ihanet etmedik. Üzerimize ne kadar gelirlerse gelsinler hiç ihanet etmedik. Kim ne derse desin. Onun için sadece bizim yaptıklarımıza bakmayın. Biz kendimiz yapmıyoruz. Biz inanıyoruz ki bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır, bize yaptıran Allah’tır” ifadelerini kullanarak partilileri “birliktelik ayrılmamaya” çağırdı.

MUAVİYE ZİHNİYETİ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Soylu'nun bu konuşmasının videosunu paylaşarak sert ifadeler kullandı. Öztrak, "İşte bu Muaviye aklı. Kuranı Kerim sayfalarını mızraklarına geçiren ve kendine siper eden akıl. Yaptıkları hukuksuzluklara Attıkları iftiralara, Yüce Allah’ı ve ayetlerini ortak etmeye kalkıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Ne millet iradesinden, Ne adalet terazisinden kaçamazlar." dedi.

Abdurrahman Dilipak: Doları çıkaran da düşüren de Allah’tır

HİLAL NESİN'DEN SOYLU'YA YANIT 

Hakkında 6 kez dava açılan Tiyatro eğitmeni ve yazar Hilal Nesin, "Bize bunu yaptıran Allah'tır" diyen Soylu'ya "Bana 6 tane dava açmışsın ama o yazıları bana yazdıran Allah'tır bana yazdıran Allah'tır bana yazdıran Allah'tır" diye yanıt verdi.


 

Editör: TE Bilişim