Gazete Emek-İmamoğlu'nun açıklaması şu şekilde:

"Süreci anbean takip ediyoruz. Yaklaşık 10 milyon henüz sayılmamış durumda ve bu yüzde 20 demek.

Milim milim aşağı iniyor. Gösterdikleri çaba nasıl bir çaba hayretle izliyoruz. Bitkisel bir kurum yok arkadasında insanlar var. Aldanmayın. 

60 küsürle başladılar. Sabahtan beri istatistikten arkadaşlarım var. Örgütten arkadaşlarımız var çalışıyoruz. Bütün bir bariyerleri düşecek. Eski seçimleri hatırlayalım bu senaryoyu yaşadık."

Çıkıp seçimi kazandık demelerine şaşırmayın inanmayın. Bizi izleyin. Sayın Erdoğan'a oy verenler de bizi izlesin. Açılmayan sandıklarda Millet İttifakı ve Kılıçdaroğlu'nun oylarının yükseleceği bize gösteriyor.

Elimizdeki bir başka veri okuldaki ıslak imzalı tutanaklar.  

Muhalefetin tarihindeki en yüksek oyu aldığını görüyoruz. İki hafta üç hafta biz o sandıkların üstünde yattık.

"ERDOĞAN'IN OYU YÜZDE 45 CİVARINDA"
Sayın Genel Başkanımızın oyu yüzde 49, Sayın Erdoğan'ın yüzde 45 civarında.

"ARAMIZDA KALSIN"
Bazı meydanlarda toplanmalar görüyoruz, milletimizi aldatıyorsunuz yazıktır günahtır. Türkiye Gönüllüleri görevlerine devam etsinler. Çok yakın zamanda çıkacağız Mansur Başkanımız size verilerimizi aktaracak. Aramızda kalsın. Siz biliyorsunuz."

Mansur Yavaş ise "Ben çok ümitliyim. Bu verilerin bu şekilde kalması sandık başındaki insanları yıldırmaya veya işi oldubittiye getirmeye yöneliktir. Sonuna kadar bekleyeceğiz. İnşallah iyi bir sonuç alacağız" diye konuştu.

İmamoğlu ayrıca, daha sonra kameraların karşısına geçerek basın toplantısı yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Cumhuriyet 

Editör: Derya çelik