Gazete Emek - Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Rusya saldırıları sonucu çok sayıda patlama meydana geldi ve başkentte alarm durumuna geçildi. 

Polonya, Ukrayna'nın sınır kenti Lviv'i de hedef alan saldırıların ardından Polonya hava sahasının güvenliğini sağlamak için hava kuvvetlerini harekete geçirdiğini açıkladı.

Polonya Silahlı Kuvvetleri Operasyonel Komutanlığı (RSZ) yaptığı açıklamada "Polonya ve müttefik uçakları harekete geçirildi. Polonya hava sahasının güvenliğini sağlamak için gerekli tüm prosedürler etkinleştirildi ve RSZ durumu sürekli olarak izliyor" ifadelerini kullandı. 

İran’ın saldırısı sonrası İran ile İsrail arasında gerginlik en üst seviyede! İran’ın saldırısı sonrası İran ile İsrail arasında gerginlik en üst seviyede!

Kiev'in askeri yönetim başkanı Serhiy Popko, başkent ve çevresinde yaklaşık bir düzine Rus füzesinin imha edildiğini söyledi.

Popko, Telegram üzerinden yaptığı açıklamada, saldırılar sonucunda herhangi bir can kaybı ya da büyük hasar meydana gelmediğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Kiev'de yaşayanlar metro istasyonlarına sığınırken görüntülendi.

Editör: Bekir GÜNEŞ