Gazete Emek- Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve eşini dün akşam evlerinde ziyaret ettiler.

Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bu akşam bir mesaj yayımladı ve Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i bugün evinde ziyaret ettiklerini duyurdu. Selvi Kılıçdaroğlu; Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener ve Tuncer Akşener’in bulunduğu fotoğrafı, “Kıymetli Akşener ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Bugün tanık olduklarımıza rağmen güzel bir geceydi. Bu ülkenin huzura, sevgiye ve kardeşliğe çok ihtiyacı var. Bahar geliyor” mesajıyla paylaştı.

‘BİZ BİRLİKTE ÜLKEMİZE BAHARI GETİRECEĞİZ’

Kılıçdaroğlu ise Selvi Kılıçdaroğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, "Akşener ailesinin misafiri olduk. Misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Bu buluşmaları sık sık tekrar etmeye karar verdik bu gece. Ortalığı karıştırmaya çalışanlara itibar etmeyin. Biz birlikte ülkemize baharı getireceğiz" dedi.

Editör: Bekir GÜNEŞ