Gazete Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.00'de Twitter üzerinden yayınladığı videoda 'Hükümetin devasa bir trol ağını beslemek için halktan zamlarla ve vergilerle çalınan paraları kullandığını" söyledi. 

Kılıçdaroğlu videonun girişinde "Bugün saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim" dedi. 

CHP lideri hazırlattığı raporu göstererek "Bu dünyada bir ilk. İllegal trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor. ayrıca isim isim deşifre ediyor bu trolleri" ifadelerini kullandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu "Halkımızdan vergiyle, zamlarla çalınan paraları, devasa bir trol ağını beslemek için harcıyorlar. Milletin mutfağı yangın yeri, Sarayın tek derdi illegal dinleme, mobese ile izleme, trollerle küfür kıyamet. Ahlaksızlığın sınırı yok, çocuklar bile araç..." notuyla paylaştığı videoda şunları kaydetti: 

"Sevgili halkım merhaba. Şahıs ve ailesinin trolleri geldiniz mi? Size de merhaba. Bugün Saray tarafından bana özel olarak atanan trolleri ve Türkiye genelinde kurulan devasa trol ağını anlatmak için sizleri davet ettim.

Biliyorsunuz. Bu Saray'ın şatafatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalardan kırılırken, devasa bir trol ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyor. Anladınız mı şimdi. Bir imza ile neden 6 milyar TL 5'li çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen diğer bir illegal ordu da işte bu troller. Sizin paranızı önce Hazine'ye alıyorlar, sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor artık Hazine. O yüzden sizlere döndüler. Vergi üstüne vergi, zam üstüne zam. Faturayı yine size çıkarıyorlar. Çünkü yeniden 'götürmek üzere! Hazine'ye para aktarmaları gerekiyor, ıslak imzalarla.

Bende bu trol ağının deşifre edilmesi için araştırmacılardan yardım istedim. Elimde bir rapor var. Bu rapor dünyada bir ilk. İllegal bir trol ağının nasıl çalıştığını gösteriyor.
Ayrıca da isim isim deşifre ediyor bu trolleri.

Sarayın trolleri ifşa oldu' diyen Kılıçdaoğlu, trol olduğunu söylediği 'Nevzat Kanlı ve Trakyalı' gibi isim ve hesapları sayarak 'sizi biliyoruz' ifadelerini kullandı. Bu hesapların her gün kendisine küfür ettiğini kaydeden Kılıçdaroğlu, milletin parasının bu kişilere harcandığını savundu.

CHP lideri, "Neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarılıyor. Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. finanse edilen diğer bir illegal ordu da işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunları aktarıyorlar. Yetmiyor para o yüzden sizlere döndüler vergi üstüne vergi zam üstüne zam.." dedi.

Kılıçdaroğlu videoda şunları söyledi: 

  • Bugün Saray tarafından bana özel atanan trolleri ve Türkiye'de kurulan trol ağını anlatmak için sizi davet ettim. Saray'ın şatafatatını devam ettirmek için beslediği yapılar var. Milletin mutfağı faturalarla kırılırken; devasa bir trol ağı Hazine'den çalınan paralarla besleniyorlar. 
  • Bir tek imzayla neden 6 milyar lira beşli çeteden birine aktarıldı? Onlar bu parayla havuz medyası gibi kanalları finanse ediyorlar. Finanse edilen bir diğer illegal orduda işte bu troller. Sizin paranızı önce hazineye alıyorlar sonra bunlara aktarıyorlar. Ama yetmiyor hazine. Onun için sizlere döndüler, vergi üzerine vergi, zam üzerine zam. Faturayı yine size çıkarıyorlar. 

Editör: TE Bilişim