Gazete Emek- Türkiye, 28 Temmuz'dan bu yana peş peşe başlayan orman yangınlarıyla, halk ve sivil toplum örgütlerinin çabalarıyla mücadele ediyor. Bu süreçte birçok sanatçı, oyuncu ve ünlü isim de yangın söndürme çalışmalarına destek olurken; afetzedelere de yardımlarda bulunuyor.

Yardım çalışmalarına dahil olan ve yardımlarla ilgili açıklama yapan oyuncu Yılmaz Erdoğan da, "İlk günden beri burayı bir yardım istasyonuna çevirdik. Daha çok şimdiye kadar yiyecek, içecek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorduk ama bugün muhteşem şeyler geldi" dedi.

Halk TV'nin İçmeler'deki canlı yayınına baskın 

Erdoğan mesajında sözlerini şöyle sürdürdü:

"Berfu - Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının desteğiyle ve birçok firmanın katılımıyla... Harika oldu. Şimdi bunların hepsini ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç noktalarına göndereceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı adına şükranlarımızı sunarız."

ORMANLARI SAHİPLENDİLER

Yangının ilk günlerinde sosyal medya hesabından yanan ormanlar için ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağını söyleyen usta oyuncu, ‘Düşbelenimiz, köyümüz, Köyceğiz'imizin yanan ormanlarını BKM olarak sahipleneceğiz ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağız...’ mesajını paylaşmıştı.

Emre Kınay'dan kendisine 'Sanatçı kılıklı troll' diyen Kübra Par'a yanıt

SEL BÖLGESİNE DE GİDECEKLER

İlk günden beri dostlarıyla bölgedeki ihtiyaçları karşılamaya çalışan Yılmaz Erdoğan, Çeşme’den gelen yardım kampanyasıyla mağdurlara destek oldu. Erdoğan'ın paylaşımı sonrası çok sayıda yorum da Van ve Hakkari içindi. Yılmaz Erdoğan bir paylaşım yaparak "Van ve Hakkari'deki sel mağdurları için de çalışıyoruz, en kısa sürede oraya da yardım ulaştıracağız." dedi.

Editör: TE Bilişim