Gazete Emek - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, mahalli idareler seçimleri sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenliyor.

"Sonuçların hayırlı olmasını diliyor. Seçilen tüm adayları tebrik ediyorum. Seçimlerin Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışır şekilde tamamlanmış olmasını, ülkemizin köklü demokrasi geleneği için önemli buluyorum. Demokrasilerde tek konu tartışılabilir ama tek konu tartışılamaz o da milletin sandıkta gösterdiği iradedir. İYİ Parti olarak bizim yola çıkma gerekçemiz de bunu sağlamaktır."

Sandıklardan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir. İYİ Parti olarak biz de üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Eleştirimizi yapacağız. Gereken adımları atacağız. Tam da bu sebeple en kısa sürede seçimli kongremizi toplayacağız."

Bakan Fidan'dan 'Demirtaş ve Kavala' şartı koyan Hollanda'ya ziyaret Bakan Fidan'dan 'Demirtaş ve Kavala' şartı koyan Hollanda'ya ziyaret

ADAY OLMAYACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

İBB bağımsız meclis üyesi İbrahim Özkan, dün akşam saatlerinde İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'in kurultay kararı alarak, yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. Seçimli kongreyi toplayacaklarını belirten Akşener ise adaylığı ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Editör: Bekir GÜNEŞ