Gazete Emek-Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Nevşin Mengü'yü araması gündemdeki yerini korurken, son olarak Fatih Portakal'la da iletişime geçmeye çalıştığı ortaya çıktı. Gazeteci Portakal, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi eleştirerek, "Şimdi böyleyse iktidara gelse ne olacak? Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce” değerlendirmesini yaptı.

'MESAJ ATMIŞ, BANA İŞİMİ ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYOR'

Fatih Portakal, Youtube kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Muharrem İnce mesaj atmış, 'Kırıldım, bir daha sana çıkmayacağım' falan diyor. Bana işimi öğretmeye çalışıyor. Ben sana işini öğretiyor muyum? Herkes kendi işini yapsın.

Dün Nevşin’i de aramış, böyle bir iki cümle söylemiş Nevşin gereken cevabı vermiş. Böyle bir siyasetçinin olmaması gerekiyor. İnce gibi bir insanın bizi yönettiğini düşünün."

'MUHALEFETTE BÖYLEYSE İKTİDARA GELSE NE OLACAK?'

Şimdi muhalefetteyken böyle! Acaba iktidara gelse ne olacak? İktidara geldiğinde demokrat bir yönetici olabilecek mi? Hoşuna gitmeyen gazeteciyi Böyle siyasetçi olmamalı. Hiç güven veren biri değil Muharrem İnce.”

NE OLMUŞTU?

Nevşin Mengü, Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa isimli programda, daha önce iktidarı destekleyen sosyal medya hesaplarının Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ön plana çıkarmaya çalıştığını iddia etmişti. İddialar üzerine Muharrem İnce'nin Mengü'yü aradığı öğrenildi. Gazeteci Nevşin Mengü, o telefon görüşmesinin ayrıntılarını şu sözlerle anlattı:

"Muharrem İnce Cumartesi sabahı saat 10.30 gibi aradı; 'Sen, elinde veri yok, neye göre konuşuyorsun' dedi. Ben de; 'Var elimde, elimizde veri' dedim. İnce; 'Yok ya, nereden olacak senin elinde veri!' dedi çıkıştı. Sonra, bana hem AK Partililer, hem de CHP'liler oy veriyor dedi.

Sinirlendi. Muharrem Bey, biraz da ağır konuştu. Tamam Muharrem Bey dedim telefonu kapattım. Allah'ım, Ya Rabbim. iyice şeyin de şeyi çıktı. Siyasetçiler artık böyle arıyor, Sana ne falan böyle. Kafa tutuyor böyle. Elimde veri var diyorum, yok ya diyor. Acayip hal yani."

Kaynak: Duvar 

Editör: Derya çelik