Gazete Emek - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Uludere'de 12 yıl önce bombalanarak katledilen 34 sivil yurttaşımızı rahmetle anıyorum. Bu katliamı etkili soruşturma yapılamadığı için korunan tüm sorumlular yargılanana ve gerçekler açığa çıkana kadar unutturmayacağız" açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel X hesabından yayınladığu mesajla 28 Aralık 2011'de Uludere'de savaş uçaklarıyla bombalanarak katledilen 34 sivili andı.

Erdoğan’dan süreç açıklaması: Meclis devreye girecek
Erdoğan’dan süreç açıklaması: Meclis devreye girecek
İçeriği Görüntüle

"UNUTTURMAYACAĞIZ"

CHP lideri Özel paylaşımında "Uludere'de 12 yıl önce bombalanarak katledilen 34 sivil yurttaşımızı rahmetle anıyorum. Bu katliamı etkili soruşturma yapılamadığı için korunan tüm sorumlular yargılanana ve gerçekler açığa çıkana kadar unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.