Gazete Emek- Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube üzerinden yayınladığı 9'uncu videoda kendisine yönelik olarak yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığına ilişkin iddialarına yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kütahyalı, "Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik" dedi.

“ARKADAŞIMIN DAVETİYLE OTELE GİTTİM”

"Sezgin Baran Korkmaz ile bir hukukum alakam ve muhabbetim yok" diyen Kütahyalı şunları yazdı:

"Sedat Peker geçen hafta pazar günü Cüneyt Özdemir yayınında rekor kısalıkta olan 9 saniyelik canlı bağlantıma karşı, kendisi de bugünkü videosunda 9 saniye benim ismimi geçirmiş.

Bahsi geçen otele tam 1 sene önce, bir arkadaşımın davetiyle, onun da ailesiyle beraber tatil yapmak için gittik. Organizasyonu o arkadaşım yaptı. SBK’nın misafiri değildim. SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok. Otelin adı da Paramount değil, başka bir isimdi."

PEKER'DEN KÜTAHYALI'YA: O ZAMAN ARKADAŞIN KİM OLDUĞUNU SÖYLESİN

Peker ise Kütahyalı'nın açıklamasının ardından "Rasim Ozan Kütahyalı, ben o otelde bir arkadaşımın misafiriydim diyor. O zaman o arkadaşın kim olduğunu bize söylesin. Ayriyeten o arkadaşı da para ödediğine dair fatura yollasın." mesajını paylaştı.

Kaynak: İleri Haber

Editör: TE Bilişim