Gazete Emek - Selvi Kılıçdaroğlu, uzun yıllar sonra ilk kez sosyal medyaya girmesini anlattı. Sosyal medyada tek ölçütünün Kemal Kılıçdaroğlu’nu geçmek oluğunu söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, “Olumsuz yorumlar herkese geliyormuş. Ben de takılmıyorum hiç” dedi.

Cumhuriyet’te yer alan haberde Çatalca ve Kırklareli gezilerinin ardından konuşan Selvi Kılıçdaroğlu, yoksulluktan en çok etkilenen kadınların olduğunu belirterek, “Bir anne, çalışsa da anne. Yoksulluk bu ülkede yaşayan herkesin konusu. Ne yazık ki siyasetten başka bir şeyle de açıklanamıyor. Gittiğim her yerde insanlar yoksulluktan yakınıyor” dedi.

Beslenme saati projesini anlatan Kılıçdaroğlu, “Bu proje çok önemli. Görmediğimiz, bilmediğimiz çok yoksulluk var. Özellikle bu depremlerden sonra daha da arttı” vurgusu yaptı.

Deprem bölgesini de tekrar ziyaret etmek istediğini söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, “1999 depremini de gördük ancak burası çok farklı. Yıkım şekli de, yaşanan acılar da uzun süre unutulmamalı” ifadelerini kullandı.

‘TAKILMIYORUM HİÇ’

Kılıçdaroğlu’na uzun yıllar sonunda ilk kez sosyal medyaya girmesi hakkında ise, “Olumsuz yorumlar herkese geliyormuş. Ben de takılmıyorum hiç. Sosyal medyada tek ölçüm Kemal’i geçmek” diye esprili bir yanıt verdi.

Editör: Bekir GÜNEŞ