Gazete Emek-  AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin haftalık olağan Meclis grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bir çoğunluğunda yine muhalefeti hedef gösteren Erdoğan, "Karalama kampanyalarını bunların başlarına geçireceğiz" dedi.

Seçimlere ilişkin açıklama yapan Erdoğan "2023’te ülkemizde yeni bir dönemin adımı atılacaktır" ifadelerini kullandı.

Gülşen'den kıyafet eleştirilerine yanıt: Öyle hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz

"Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz" diyen Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

TBMM’NİN YASAMA FAALİYETLERİ

“TBMM'nin 27'nci dönem çalışmaları verimli şekilde sürüyor. 188 kanun teklifini kabul etmiştir. Bu tekliflerin 108'i uluslararası anlaşma onayıdır. TSK için 17 tezkere kabul edilmiştir. RTÜK, Kişisel Verileri Koruma Kurulu, HSK üyeleri seçimlerini yapan Meclisimiz Sayıştay'ın yeni başkanını belirlemiştir. Meclis iç tüzüğü değişikliği ve 11'inci kalkınma planı Genel Kurul'da onaylanmıştır. Yazılı soru önergelerinden 31 binden fazlası cevaplanmıştır. Bu yasama yılında Meclisimiz 101 birleşimde 650 saat çalışmış, görüşmeler 31 bin sayfayı geçen tutanaklarda kayıt altına alınmıştır. Pek çok önemli düzenleme bu dönemde yürürlüğe girmiştir. Bu konudaki gayretleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkür ediyorum.

Ayhan Bilgen'den yeni parti açıklaması: Şu anda çalışma içerisindeyiz

Mahşeri vicdanın en düzeydeki temsilcisi olan TBMM'nin medeni bir çalışma ikliminde çalışmalarını sürdürmesine önem veriyoruz.”

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim