Gazete Emek-  Son günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile üç defa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı ve İçişleri Eski Bakanı Oğuzhan Asiltürk’le görüşmesi ve Bahçeli’den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “eve dön” çağrısını yinelemesi kulislerde yeni bir tartışmanın kapısını araladı.

WhatsApp'ın yeni sözleşmesi kullanıcılardan ne istiyor, WhatsApp- Telegram- Signal arasındaki farklar nelerdir?

Cumhuriyet’in köşesine taşıdığı kulis bilgilerine göre, Erdoğa’ın hamleleri arasında “Ya Cumhur İttifakı ya da 3’üncü yol. CHP’yi denklem dışında tutmak ve CHP dışındaki muhalefet partilerini, Cumhur İttifakı çatısı altında olmuyorsa, üçüncü yol ittifakta buluşturmak” olduğu belirtiliyor.

Telgram kanalımızı takip edin

 ‘’ÜÇÜNCÜ YOL İTTİFAK DENKLEMİ’’

Kulislere göre Erdoğan, CHP’nin ulusalcı kanadı ve ‘merkez sağ’ çatısını oluşturan İYİ Parti, DP, DSP gibi partilerin tabanının HDP ile birlikteliğe onay vermeyeceğinden çok emin.

En popüler uygulamalar arasına Telegram, Signal ve BİP yerleşirken kullanıcılar açısından hangisi daha güvenilir?

Erdoğan’ın, CHP ve HDP dışında kalan muhalefeti, “güçlendirilmiş parlamenter sistem” kriteri aşılamıyorsa, “Üçüncü yol ittifak denkleminde birleştirmek” için hazırlandığı belirtiliyor.

Kaynak: Haber Bizden

Editör: TE Bilişim