Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'nde Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Garé harekatında yaşamını yitiren asker, polis ve MİT personelinin ölümünden kendisini sorumlu tutmasına yanıt vererek "Ya sen ne yüzsüzsün ya. Terbiyesiz herif. Sana Savuma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum. Sen bunlara layık değilsin" şeklinde hakaret dolu ifadeler kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu ifadelerin üzerine sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, yayınladğı videoda,  “Bugün Erdoğan bana hakaret ediyor. Kontrolünü kaybedip terbiyesiz biri diyor. Niçin söylüyor bunları? Ben 16  şehidimizin hakkımı savunduğum için. Ve kendisine beş soru sordum. Şehit aileleri adına sordum. Milletimiz adına sordum. "Beş soruya cevap ver" dedim. En azından toplum neyin ne olup olmadığını öğrensin diye. Ama sen bütün bunları bırakıp bana hakaret ediyorsun. Hangi gerekçe ile hakaret ediyorsun? İşin reklamına kaçıyorsun. Ben 16 şehidimizin hakkını sonuna kadar savunmaya devam edeceğim. Ve yine sana söylüyorum. O beş sorunun cevabını mutlaka senden alacağım.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim