Gazete Emek-Korona virüs salgınını bilen Bulgar Kahin Baba Vanga, yeniden dünya gündeminde... Ukrayna'dan gelen korkunç haber sonrası Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oldu.

YERLEŞİM YERLERİNİ SU BASTI

Ukrayna’da savaş bu kez ülkenin en büyük hidroelektrik santrallarından Kahovka barajını vurdu. Rusya ve Ukrayna birbirini suçlarken Dinyeper nehri üzerindeki barajın patlamasıyla birçok yerleşim birimini su bastı.

Zaporojye nükleer santralı tehdit altında kaldı. Bu uyarı sonrası Baba Vanga'nın dünyayı kasıp kavuracak bir nükleer felaket öngörüsü bir kez daha gündeme geldi.

New York Post'ta yer alan habere göre, Baba Vanga büyük bir nükleer santral patlaması konusunda uyarıda bulunduğu söyleniyor. Takipçileri, zehirli bulutlar havayı doldururken ciddi hastalıkların yayılması nedeniyle diğer ülkelerin patlamadan etkilenebileceğine inanıyor.

Baba Vanga'nın 2023 yılı için yaptığı 5 tahmin bugün dünya basınında da sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Bundan 25 yıl önce, 1996 yılında 84 yaşındayken hayatını kaybeden Baba Vanga'nın kehanetlerinden geriye hiçbir yazılı metin kalmadı ancak insanlar 5079'a kadar her yıl için tahminler bırakan Bulgar kahinin öngörülerini takip etmeye devam ediyor.

İNSANLAR ÜZERİNDE BİYOLOJİK TESTLER

Ünlü kahin ayrıca 'büyük bir ülkenin' insanlar üzerinde biyolojik silah çalışmaları yapacağını ve bunun da binlerce insanın ölümüyle sonuçlanacağı kehanetinde bulundu.

Baba Vanga'nın kehanetinde ülke ismi verilmedi. Ancak pek çok sosyal medya kullanıcısı bu ülkenin Rusya, Çin, Kuzey Kore veya İran olabileceği yorumunda bulundu.

DÜNYANIN YÖRÜNGESİ DEĞİŞİYOR

Bulgar kahinin son 2023 kehaneti ise Dünya'nın yörüngesinin değişeceği.

1911 yılında Makedonya'da dünyaya gelen Vangelia Pandeva Dimitrova dünyada 'Baba Vanga' olarak biliniyor. Hayatının büyük bir kısmını Bulgaristan'da geçiren Vanga'nın bir bitki uzmanı olmasının yanı sıra mistik güçlere sahip olduğu iddia ediliyor. Baba Vanga’yı inceleyen ve araştıran birçok kişi, onun yakın geçmişte yaşanan bir dizi önemli olayı da yıllar öncesinden görmüş olduğunu öne sürüyor.


 

Editör: Derya çelik