Gazete Emek- Alçı, “Kendisini bu gerçeklere yavaş yavaş alıştırmasında fayda var”, derken, Özdağ ise “Arkalarından ağlamaman için seni de yolluyoruz” ifadesini kullandı.

Zafer Partisi’nin sığınmacı politikasına dikkat çekmek için dün paylaştığı ‘Zafer Turizm’ başlıklı videoda, Türkiye’den Şam’a kesilen bir otobüs biletinde gazeteci Nagehan Alçı’nın ismine yer verilmişti.

Alçı, sosyal medyada gündem olan detayla ilgili bugün bir açıklama yaptı. Habertürk’te “Ümit Özdağ’ın hedefinde olmaktan şeref duyarım” başlıklı bir yazı kaleme alan Alçı, “Sevgili Özdağ kabuslar görecek ama Suriye kökenli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yarın öbür gün bu ülkede hakim de olacaklar, bürokrat da olacaklar. Kendisini bu gerçeklere yavaş yavaş alıştırmasında fayda var” dedi.

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Alçı’nın ifadelerine yanıt verdi.

“ARKALARINDAN AĞLAMAN İÇİN SENİ DE YOLLUYORUZ”

Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Annan planı dedin, Cemaat dedin, Açılım dedin HEP yanıldın. Suriyeliler kalsın diyorsun yanılıyorsun. Türk çocuklarının rızkını yedirmedik, vatanını böldürmedik diye SEN kabuslar göreceksin Türkiyeyi 13 milyon işgalciden kurtaracağız. Arkalarından ağlamaman için seni de yolluyoruz”

Editör: TE Bilişim