Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

  HDP Genel Merkezi önünde gerçekleştirilen provokasyon girişimi ve saldırıya ilişkin birçok kentte açıklama yapılacak. (12.30-18.00) 

  

Gençlik Örgütleri ve Emek Gençliği, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan’ın idam edilişlerinin 50. yılında; "Bağımsızlık, demokrasi ve sosyalizm için yürüyoruz!" sloganıyla Taksim AKM önüne yürüyecek. (18.00)  

 

HDP Kadın Meclis Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, partinin genel merkezinde haftalık basın toplantısını düzenleyecek. (11.30) 

Şenyaşar Ailesi'nin Şanlıurfa Adliyesi önünde başlattığı Adalet Nöbeti 424. gününde devam edecek.  

  

Türkiye İstatistik Kurumu, 2021 yılına ilişkin çiğ süt ve kırmızı et üretim istatistikleri ile gelir ve yaşam koşulları araştırmasını açıklayacak.(Ankara/10.00)  

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, katılmış olduğu bir televizyon programında hakaret ettiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ saat 11.00’da İçişleri Bakanlığı önüne gidecek. 

 

  

İHD ve ÖHD Van Şubesi Cezaevi Komisyonu, cezaevlerinde yaptıkları ziyaretlere ilişkin İHD binasında basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)  

 

Silivri 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde gördüğü işkence nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilen tutuklu Ferhan Yılmaz’ın ailesi, yaşananlara ilişkin Batman Atatürk Parkı'nda açıklama yapacak. (12.00) 

 

HDP Genel Merkezi önünde gerçekleştirilen provokasyon girişimi ve saldırıya ilişkin birçok kentte açıklama yapılacak. (12.30-18.00) 

  

Hasta ve infazı yakılan tutuklu ailelerin İzmir Barosu'nda başlattığı Adalet Nöbeti devam ediyor. (13.00-16.00) 

 

Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayına ilişkin, reel efektif döviz kurunu açıklayacak. (Ankara/14.30)  

  

Spor Toto Süper Lig'de 36. hafta mücadelesi Atakaş Hatayspor-Trabzonspor, Gaziantep FK-Yukatel Kayserispor maçlarıyla başlayacak.(Hatay/Gaziantep/20.00)

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına ilişkin gelişmeler 64. gününde takip ediliyor.   

Editör: TE Bilişim