Gazete Emek-Türk iş insanı ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın bir kulüp daha satın almak için harekete geçtiği iddia edildi.

Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini Yapay zekanın Fenerbahçe - Olympiakos maçı için skor tahmini

Acın Ilıcalı, Atromitos FC'yi satın almak istiyor

Yunan televizyon kanalı MEGA'nın haberine göre; İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin de sahibi olan Acun Ilıcalı'nın, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Atromitos FC'yi almak için harekete geçtiği belirtildi.

Görüşmeler başladı

Haberde, Acun Ilıcalı'nın Yunan kulübüyle görüşmelere başladığı ifade edildi.

Ligde 11. sırada

Atromitos FC, Yunanistan Ligi'nde bu sezon çıktığı 9 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 6 puan topladı ve 11. sırada yer aldı.

En son Shelbourne'ü satın almıştı

Bilindiği üzere ilk olarak İngiltere Championship ekibi Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı, son olarak İrlanda Premier Lig takımı Shelbourne'ün de çoğunluk hisselerini satın almıştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla satın alımı duyuran Ilıcalı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Lig'in en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor. Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa kupalarına katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak. İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz."

Kemal: Halk TV 

Editör: Derya çelik