Gazete Emek - Amedspor, bugün deplasmanda Belediye Derincespor’u 2-0 yenerek 77 gün sonra yeniden maç fazlası ile lider olmanın sevincini yaşadı. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, bugün deplasmanda Belediye Derincespor’u 2-0 yenerek yeniden maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. 

Evinde 3 Aralık 2023 tarihinde  Kastamonuspor’a yenilerek hem na mağlup unvanını hem liderlik unvanını kaybeden Amedspor, bu hafta deplasmanda Belediye Derincespor’un karşısına çıktı. 

Üstün oynadığı maçta bir türlü gol bulamayan Amedspor, 46. Dakikada ceza alanının dışında kazanılan serbest vuruşunda, Adem Uğur Gezer muhteşem bir kafa ile topu ağlara gönderdi. 0-1

TFF seçim için 2 haftadır ertelediği Trabzonspor-Fenerbahçe sevklerini açıkladı TFF seçim için 2 haftadır ertelediği Trabzonspor-Fenerbahçe sevklerini açıkladı

İkinci yarıda üstünlüğünü sürdüren Amedspor’da, 61. Dakikada bu kez sahneye devre arasında transfer edilen Mert Çapar çıktı ve skoru 0-2’ye getirdi. 

Amedspor kalecisi Aykut Özer’in penaltı kurtardığı maçı Amedspor, 2-0 kazandı ve Diyarbakır’a 3 puan ve lider olarak dönme sevinci yaşadı. 

Amedspor, bu skor ile rakibi ve lider olan Iğdırspor’un bu haftayı BAY geçirmesi nedeniyle maç fazlası ile lider oldu. Amedspor, 77 gün sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Kaynak: Çega

Editör: Bekir GÜNEŞ