Gazete Emek - MASAK raporunun savcılığa ulaşması sonrası, Polatlar ile ilgili süreç hız kazandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılı Polat çifti ile yakınlarının varlıklarına tedbir koydu. Bu kişiler, tedbir devam ettikçe ne araçlarını ne mülklerini ne şirket hisselerini devredebilecek.

Yaptıkları harcamalarla son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında Dilan Polat, eşi Engin Polat ile kardeşi Sinem Sıla Doğu geliyor.

Her biri 15-20 milyonluk araçlarla poz veren, gittiği mağazada bir anda onlarca ürünü tek kalemde alan, lüks yaşamlarını an be an sosyal medya hesaplarında paylaşan Dilan Polat, Engin Polat ile kardeşi Sıla Doğu ile ilgili savcılık çok önemli bir karar aldı.

MAL VARLIKLARINA TEDBİR
Cumhuriyet.com.tr'den Can Uğur'un haberine göre; Dilan ve Engin Polat çifti ile birinci, ikinci derece yakınlarının hakkında mal varlıklarını dondurma kararı çıktığı iddia edildi.

Aynı kişilerle ilgili yurt dışına çıkış yasağı konduğu da öne sürüldü. Karar İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verildi.

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat’a ait Ataşehir'deki işyerine dün gece silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı.

İNCELEME BAŞLATILMIŞTI

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın mal varlıkları ile ilgili inceleme başlatılmıştı. Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK), haklarında “Kara para aklama ve vergi kaçırma” gibi birçok iddia bulunan Dilan Polat, eşi ve akrabalarıyla ilgili bir rapor hazırlandı.

Editör: Bekir GÜNEŞ