Gazete Emek- 2023 yılını bitirip 2024 yılına giriyoruz. 2023 yılı ekonomik olarak herkes için çok kötü bir sene oldu. İnsanlar artık eskisi gibi birbirilerini telefonla aramıyorlar ya da birbirilerini ziyarete gitmiyorlar. Şimdi herkes sosyal medyada ya da Whatsapp'tan mesajlarla birbirilerinin yeni yılını kutluyor. 

ARADIĞINIZ EN İYİ KÜRTÇE YENİ YIL MESAJLARI

Yılbaşında sevdiklerimize Kürtçe yılbaşı mesajları atmak için herkes internetten, Google'den En Güzel Kürtçe yeni yıl mesajları diye arıyor. 

Kürtçe yeni yıl sözlerini, mesajlarını ailenize, arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize gönderebilirsiniz. Kürtçe bilmiyorsunuz ama arkadaşınız Kürt ve ona bir jest yaparak Kürtçe yılbaşı mesajı göndermek istiyorsanız aşağıda yazacağımız Kürtçe yeni yıl mesajlarını gönderebilirsiniz.

En lezzetli yılbaşı hindisi tarifi: Yılbaşı hindisi nasıl yapılır?

KÜRTÇE YILBAŞI MESAJLARI VE SÖZLERİ 

Sizler için derlediğimiz Kürtçe yılbaşı mesajlarını, sözlerini watsapp'da, sosyal medya hesaplarında ve tüm sosyal mecralarda kullabilirsiniz. 

İşte en güzel Kürtçe yeni yıl mesajları "Sersala te pîroz be" yılbaşı mesajı Türkçe "Yeni yılın kutlu olsun" anlamına gelmektedir.

 -"Sersala we pîroz be" - "Yeni yılınız kutlu olsun" 

"Sersala we ya malbata ve piroz be" - "Sizin ve ailenizin yeni yılı kutlu olsun." 

EN GÜZEL YENİ YIL AŞK MESAJLARI

- "Sersala te pîroz be evîna min" - "Yeni yılın kutlu olsun aşkım. 

- Tu bi hazar salî bî. Sersala te pîroz be. - Bin yıl ömürlü ol. Yeni yılın kutlu olsun. 

- Xwedê miradê te bike. Sersala te pîroz be. - Allah muradına erdirsin. Yeni yılın kutlu olsun. 

DİNİ YENİ YIL MESAJLARI

-Ya Rab! Em şukur dikin li ser nîmetê te daye me. Sersale ji tü berekete bıdı me. - Ya Rabbi! Bize verdiğin nimetler için şükür ediyoruz. Yeni yıldada bize bereket ver.

 -Dîroka bîr bike, hûn nikarin wê biguherînin. Paşerojê bîr bikî, hûn nikarin texmîn nakin. Ji ber her demek tije bijî. Sersala te pîroz be - Tarihi hatırla, değiştiremezsin. Geleceği hatırla, tahmin edemezsin. Sadece sonsuza dek yaşa. Yeni yılın kutlu olsun. 

SİYASİ YENİ YIL MESAJI

- Sala gelê cîhanê u gelê Kurd pîroz dikim. Hêvîdarim ku bibe sala aşitiyê û bratiya. - Dünyanın, ve Kürt halkının yeni yılını kutlarım. Barış ve kardeşlik yılı olmasını umut ederim. 

Bi daxwaza pêşerojeke ronî Sersala we pîroz dikim. Hêviya me ew e ku sersal ji bo mirovahiyê aştî û biratiyê bîne. Size parlak bir gelecek diliyorum. Temennimiz, yeni yılın insanlığa barış ve kardeşlik getirmesidir.

Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en anlamlı Türkçe yeni yıl mesajları: 'Hoşgeldin 2024' Sevdiklerinize gönderebileceğiniz en anlamlı Türkçe yeni yıl mesajları: 'Hoşgeldin 2024'

Yılbaşını evde geçireceklere özel en iyi 18 yılbaşı film önerisi

YENİ YIL AŞK MESAJLARI

-Sersala we ya nu ji dil û can pîroz dıkım. Bi hêviya rojên şad û bextewar. Sana kalbimin derinliklerinden mutlu bir yeni yıl diliyorum. Mutlu günler ümidiyle.

-Şahiya dilemin. Sersala te pîroz be. Yüreğimin sevinci. Yeni Yılın Kutlu Olsun.

-Beriya Behnateyi Cennetki. Sersala te pîroz be. Cennet kokulum yeni yılın kutlu olsun

- Lingemi Hereji Durite Dilemin Cemteye. Sersala te pîroz be. Ayaklarım uzağa gitse de yüreğim hep seninle. Yeni yılın kutlu olsun. 

Milli Piyango Yılbaşı bileti fiyatları belli oldu: 2023 Çeyrek, yarım tam yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? 

 SERSALA WE PİROZ BE MESAJI NE DEMEK? 

Kürtçe'de  Sersala te pîroz be Türkçe çevirisinde Yeni yılın kutlu olsun anlamındadır.

Editör: TE Bilişim