Gazete Emek - AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da konuştu. 

6 Şubat depremlerinde hasar gören Malatya'da imar ve şehirleşme için 6 milyar TL'lik kaynak ayırdıklarını belirten Erdoğan, "Depremzede şehirlerimizi geleceğe hazırlayacak farklı üretim tesislerini hayata geçiriyoruz. 200 bin konutu hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz deprem bölgesinde.  Depremin tüm izlerini silene kadar durmayacağız" dedi.

Halk, İznik Gölü için direniyor Halk, İznik Gölü için direniyor

BİZE KAYBETTİRMEK İÇİN ÇALIŞAN PARTİLER ORTAYA ÇIKTI"

Konuşmasının devamında güncel siyasi tartışmalara ilişkin mesajlar veren Erdoğan, seçimlere ayrı adaylarla giren Yeniden Refah Partisi'ni (YRP) şu sözlerle eleştirdi:

"Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde şöyle bir manzara ile karşı karşıya kaldık. Partimizin eski belediye başkanlarını, vekillerini aday göstererek, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye, özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partimizden mesulüz ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz."

DEM Parti bütün şehirlerde aday göstermesine rağmen CHP ile ittifak halinde olduğunu bir kez daha öne süren Erdoğan, "Bizim bildiğimiz Malatya'nın insanı mert olur, sözünün eri olur. Kandil ile DEM'lenmeyi marifet sananı Malatya affeder mi? Eser ve hizmet siyasetiyle şehrini geliştireni Malatya unutur mu?" diye konuştu.

Editör: Bekir GÜNEŞ