Gazete Emek- Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'de rantçıların gözdesi olan dev bir arazinin verildiği iddiaları dile getiriliyor.

Televizyon kanalı sahibi ve sunucu Acun Ilıcalı’nın Didim Altınkum’da denize sıfır vakıf arazisinde incelemelerde bulunduğu iddiası ilçede merak uyandırdı.

Erdoğan'a övgüler dizen Serdar Ortaç: Babam CHP'liydi ben ise Başkan Erdoğan'ı seviyorum

ÖNCE ALAATTİN ÇAKICI SONRA ACUN ILICALI İLÇEYE GİTTİ

Uzun zamandır rantçıların iştahını kabartan 30 bin dönümlük vakıf arazinin üzerinde daha önce sosyal tesis olarak kullanılan metruk binaların apar topar yıkılarak arazinin temizlenmesi ilçe halkının tepkisine neden olmuştu.

"Marcao, Halil Dervişoğlu'na tokat attı" iddiası! Maç iptal oldu, Galatasaray ve Halil açıklama yaptı

İlçeye daha önce Alaattin Çakıcı’nın, ardından da Acun Ilıcalı’nın gelmesi ve Altınkum Sahili’nde görülmesi bir anda arazinin apar topar Ilıcalı’ya verileceği söylentilerine neden oldu.

Yeni Didim Haberim Gazetesi'nden Mehmet Sarışın'ın tweetine göre, "Acun Ilıcalı, süper lüks jet teknesiyle Bodrum'dan Didim'e geldi. Yanında sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ve Esat Yontunç vardı"

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) Kurtlar Vadisi'ni gerçek hayata taşıdı: 12 yıla kadar hapsi isteniyor

İlçedeki siyasi parti temsilcileri süreci takibe aldıklarını söylüyor. Konuya ilişkin Ilıcalı ve Çakıcı'dan herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Acun Ilıcalı'nın TV 8'inde yayınlanan Masterchef'te skandal! Bilgiler sızdırıldı

Editör: TE Bilişim