Gazete Emek- Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, gazeteci Serdar Arseven'ın Youtube kanalında katıldığı programda siyasi anketlerde HDP’nin yüzde 11-12 oranlarında oy alacağı tahminleri hakkında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP hakkındaki sözlerini de hatırlatan Ünlü, şunları söyledi

Kürtler Müslümandır. Bunlara oy verenler arasında da Müslümanlar var Bunların ne Marksist Leninist, ne dinsiz siyoniste çalıştığı anlatılamıyor mu, ben anlamadım ya. Bu Müslümanlar nasıl bunlara rey verebilir. Bu nokta çok önemli. Bu insanların şuurlandırlması, bu ağlayan annelerin gündeme daha çok getirilmesi. Herkese sak, çoluğu çocuğu dağa mı kaçırsınlar, tecavüz etsinler… Bunlar böyle eşkıya. Bu daha iyi anlatılamadı yani. Yüzde 11-12 bilmiyorum yalan değilse anket nedir ya.

Erzurumspor'un kaptanı Aykut Demir, takıma uymadı; ''Savaşa hayır'' yazılı tişörtü giymeyi reddetti

Ünlü, “HDP halen yüzde 12. Bunun yüzde 1'e 2'ye düşmesi lazımdı. Bu kadar analar ağlıyor. Kadıncağızlar çocuklarının kaçırıldığını söylüyor, bunların ne namussuz olduğunu söylüyor. Yüzde 12 nasıl çıkar ya? Bu ne dinsizliktir ya? Ne arıyorsun abi? Durumların neresinden tutalım. Allah bu millete rahmet nazarıyla bakar mı?” ifadelerini kullandı

“Allah bizden hoşnut değildir” diyen Ünlü, Kuran'daki "Başınıza her ne musibet geldiyse, bu sizin ellerinizin kazandığı suçlar yüzündendir" ayetini hatırlatarak “Musibetler günahlardan gelir diyor ayetler hadisler" dedi.

"Musibet"lere örnek olarak eşcinselliğin yaygınlaştığı iddiasını dile getiren Ünlü,hadislerden örnek vererek  "Erkek erkekle yetinirse, kadın kadınla şehvetini tatmin etme yoluna giderse gökten taş yağmasını bekleyin, azapları bekleyin, büyük kasırgalar bekleyin. Allah'a verilen sözler bozulursa Allah düşman musallat eder"  ifadelerini kulandı.

Editör: TE Bilişim