Gazete Emek- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Serok artık kartını açık oynamaktadır. Ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır." ifadelerine sosyal medyadan yayınladığı video ile yanıt verdi.

Twitter'dan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi etiketleyen Davutoğlu, Bahçeli’ye randevu verdi. Davutoğlu şu mesajı paylaştı: "Sayın Bahçeli, bugün biraz uykusuz kalmanızı rica ediyorum. Saat 23:30’u bekleyin lütfen. @dbdevletbahceli."

Davutoğlu, daha sonra Youtube hesabından video yayınladı.

Mehmet Metiner'den AKP'ye sert tepki: O ırkçı faşist kadar değerimiz yokmuş

"Sayın Bahçeli, son grup konuşmanızı dinlerken sizin adınıza çok üzüldüm" diyen Davutoğlu, "Yine asabi bir yüz, yine sert cümleler, yine hakaret dili ve her haliyle yüreğiyle dili arasında bağı olmayan bir gördüm. Sizin psikolojik sıhhatiniz konusunda ciddi şekilde kaygılıyım" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU DİYARBAKIR'DA 10 MADDELİK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Diyarbakır ziyaretinde konuşan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Kürt sorununun çözümü için önerilerinin yer aldığı "Kürt Meselesi: Yeni Bir Demokratikleşme Sürecinin Temel Unsurları" metni açıklamıştı.

Demirtaş'tan dikkat çeken iddia: Erdoğan adaylıktan çekilecek

YİNE 'SEROK AHMET' DEMİŞTİ

Bu açıklamaya tepki gösteren MHP lideri Bahçeli ise dünkü grup toplantısında Davutoğlu'nu şu sözlerle hedef almıştı: "Zillet ittifakının ıslah olmaz üyesi Serok Ahmet’in, Diyarbakır’da düzenlenen “Demokratik Geleceğimizin İnşası: Kürt Meselesi” çalıştayında yaptığı konuşma, bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin aleni katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok artık kartını açık oynamaktadır. Ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır."

Editör: TE Bilişim