Gazete Emek- Şırnak kent merkezinde büyük bir patlama yaşandı. 

Şırnak kent merkezinde yaşanan patlama sonrası silah sesleri yükseldi.

Şırnak kent merkezinde büyük bir patlama yaşandı. Patlama sesi tüm kentten duyulurken patlama sonrası 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nın olduğu bölgede askeri hareketliliğin yaşandığı öğrenildi. Yine Tümen Komutanlığı'nın ışığının söndüğü öğrenilirken, Tümen bölgesinde silah seslerinin geldiği bilgisine ulaşıldı.

Uzmanlar kripto paralardaki düşüşü ve yaşanacak olanları değerlendirdi: Ethereum ve Bitcoin'lerde ayı sezonu mu, boğa sezonu mu olacak?

Tümenden kırsal alana rastgele atış yapıldığı görüldü.

Batman’da ise havaalanı yakınlarında üç büyük patlama sesi duyuldu. Patlama seslerinin ardından bölgeye ambulans ve zırhlı araç sevk edildiği bildirildi.

TV100 ve Habertürk'teki işinden kovulduğu iddia edilen Hadi Özışık’tan açıklama

ŞIRNAK VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Şırnak Valliği ise kentte yaşanan patlamayla ilgili, “Şırnak 23.Sınır Piyade Tümen Komutanlığımıza yönelik olarak maket uçak ile saldırı teşebbüsünde bulunulmuş, maket uçak etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zaiyat yoktur.” dedi.

Sedat Peker, Hürriyet Gazetesi'ne yapılan saldırıyı AKP'li bir vekilin ricası ile yaptığını söyledi; kim o vekil?

BATMAN VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

Diyarbakır’da da 2 gün önce yaşanan patlamaya ilişkin  benzer bir açıklama Batman Valiliği’nden geldi. Valilikten yapılan açıklamada, "Batman’da bir askeri tesise saat 23.10 sularında 3 adet maket uçak ile saldırı girişiminde bulunulmuştur. Maket uçaklar etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir zayiat yoktur." denildi.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ise açıklamasında "Batman’daki İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığımız ile Şırnak’taki 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığımıza maket uçaklarla saldırı girişiminde bulunulmuş, birlik personelimizin dikkati ve alınan tedbirler sayesinde herhangi bir hasar ve zayiat meydana gelmemiştir. Birliklerimizde tedbirler artırılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Detaylar Gelecek…

Editör: TE Bilişim