Gazete Emek- 'Merkez medya', HDP'li konuk almadan HDP'yle ilgili tartışma yapmayı sürdürüyor. Bunun son örneği CNN Türk ekranlarında yaşandı. Dün akşam yayınlanan CNN Türk Masası isimli programın yorumcu konukları Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Eski İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın, Hukukçu Mustafa Kemal Çiçek ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin eski Basın Danışmanı Gazeteci Metin Özkan'dı. 

Sedat Peker 5. videosunda Soylu ve Ağar ile birlikte Abdülkadir Selvi'yi anlattı: "Aleviler'e ihanet ettin düşkün Abdülkadir"


Programın ana konularından biri ise HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın Millet İttifakı'na ilişkin "HDP'nin açık ve doğrudan katılımının ve yetkisinin olmayacağı bir Cumhurbaşkanlığı seçiminin başarı konusunda muhalefete vaadi de çok zayıftır, sonrasında demokrasiye geçiş konusunda da çok cılız bir zemin yaratır” sözleriydi. Programda bu konuşma "HDP ittifaktan bakanlık mı istedi?" sorusuyla tartışıldı.   

Sıfır araçlarda yaşanan çip krizi ile gözler ikinci el araba piyasasına döndü: Yüzde 23 düştü

OLUÇ: ÇEKİRDEK ÇİTLEMEK İÇİN...

HDP Grup Başkan Vekili Saruhan Oluç da, tartışmada HDP'nin görüşüne yer verilmemesine tepki gösterdi. Oluç Twitter hesabından programa ilişkin bir fotoğraf paylaşıp şu yorumu yaptı: "Açıklıyorum: HDP ittifaktan bu tartışmacıların bakan yapılmasını istedi. Sonra hep beraber @cnnturk ekranının karşısına geçip çekirdek çitleyip eğlenmek için..."

Kaynak: Duvar 

Editör: TE Bilişim