Gazete Emek- İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan Halk TV binasının önünde geçen haftalarda saldırıya uğrayan gazeteci Levent Gültekin, bunu organize eden kişiyi sosyal medyadan bulduğunu söyledi. Gültekin'in bu açıklamaları büyük yankı uyandırdı. 

TIKLAYIN- Berat Albayrak'ın nasıl döneceğine ilişkin Rasim Ozan Kütahyalı'dan sonra Barış Yarkadaş'tan da dikkat çeken iddia

Halk TV'nin aktardığına göre "Bu işi organize edeni buldum. Meğer bunlar asıl saldırıyı, Gara şehitlerinin olduğu gün program yapmadık ya, o gün planlamışlar" diye konuşan Gültekin, şunları anlattı:

TIKLAYIN- Cüneyt Özdemir’in Tweeti 10 bin dolara satıldı

"Mesaj atıyor benim hesabımın resmini kopyalayarak. 'Kanka bunu tanıyor musun?' diyor biri. Diğeri de 'Tanıyorum, gazeteci' diyor. 'Filanlar onu indirmeye gittiler de, Allah'tan programı iptal olmuş da kurtuldu' diyor. Orada isim var da telaffuz etmek istemiyorum. Ben de sordum bu isim kim? Sordum telefon numarası var mı? diye.

Uyuşturucudan gözaltına alınan AKP’li Kürşat Atvatoğlu’nun nasıl milyoner olduğunu gazeteci arkadaşı tek tek anlattı

Bana sosyal medya hesabını verdiler. Sosyal medyada buldum. Mesaj attım; 'Arkadaş bu işi sen organize etmişsin. Buyur gel oturup konuşalım. Nedir derdin, bana niye düşmansın? Bu milletin evladına düşmanlığı milliyetçilikle nasıl açıklıyorsun? 25 kişiyi bir kişinin üzerine sürecek kadar sendeki bu öfkenin kaynağını merak ediyorum. Konuşmak isterim' dedim, iki gündür cevap vermedi."

Bir Youtuber'a "geri zekâlı" dediği için yargılanan Okan Bayülgen'in davasında karar açıklandı

“AYIP EDİYORLAR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e de faillerin yakalanması için çağrıda bulunan Gültekin, "Buradan İçişleri Bakanı'na, Adalet Bakanı'na tekrar söylüyorum. İki kişi tutuklayarak konuyu kapatacaklarını düşünüyorlarsa ayıp ediyorlar. İkisi de o koltuğu işgal ediyorlarsa, çete hukukunu sokakta kim egemen kılmak isteyen kim olursa olsun gerekli cezayı vermeleri gerekiyor" dedi.

Bekir Güneş yazdı: Şırnak'ın neden 'mavi' olduğunu ben size anlatayım!

Kaynak: Sputnik

Editör: TE Bilişim