Gazete Emek- Son dönemlerde paylaştığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda Hadi Özışık ile olan görüşmesinin video kaydını yayınladı.

"Muhtemelen işimi kaybedeceğim, başıma bela alacağım" diyerek soruşturma başlatan savcı hakkında jet hızıyla soruşturma!

Peker paylaşımında “Kıymetli dostlarım, İnternet haber sitesinin sahibi olan hadi Özışık -Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman soyluyla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem.” dedi.

İŞTE O VİDEO

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in tarif ettiği üzere suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüştüğü ifade edilen Hadi Özışık, Halk TV'ye açıklama yaparak, "Söyleyen şerefsizdir" yönünde açıklama yaptı.

ÖZIŞIK'TAN PEKER'E: 'SEN DE HAKLISIN'

Diyarbakır'da büyük patlama!

Hadi Özışık'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra Sedat Peker, söz konusu görüşmenin videosunu yayınladı. Hadi Özışık'ın Peker ile konuşmasında Süleyman Soylu ve oluşan gündeme ilişkin Peker'e bilgi verdiği görüldü. Özışık'ın, Peker'e sık sık "Sen haklısın" dediği görüldü.

AİHM, Deniz Naki davasında Türkiye'yi mahkum etti

Sedat Peker'in yayınladığı videoda Hadi Özışık ile görüştüğünü aktardı. Hadi Özışık yayınlanan videonun ardından Sedat Peker'i arayarak "Benim ismimi neden geçirdin?" diyerek tepki gösterdi. Gidenin kardeşi Süleyman Özışık'ın olduğunu belirten Hadi Özışık, "Benim ismimin orada geçmesi sıkıntı yaratır" dedi.

İki videoyu peş peşe paylaşan Peker, "Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" notunu düştü. 

Sedat Peker 5. videosunda Soylu ve Ağar ile birlikte Abdülkadir Selvi'yi anlattı: "Aleviler'e ihanet ettin düşkün Abdülkadir"

Söz konusu videolar, sosyal medyada binlerce paylaşım alırken, Özışık'a tepkiler yağdı.

SOYLU'DAN YANIT GELDİ

SuperHaber'den Cengiz Er'in haberine göre; Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar, şaşkınım." dedi.

'Arabuluculuk" iddiasını yalanlayan Soylu, Süleyman Özışık ile yakın zamanda görüşmediğini ileri sürdü. Bakan, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında yarın suç duyurusunda bulunacağını da belirtti.

Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, SuperHaber'e yaptığı açıklamada, kendisi ile gerçekleştirildiği öne sürülen "arabuluculuk" ziyaretinin hiç yaşanmadığını vurguladı.

Soylu iddiaya ilişkin, "Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı." ifadelerini kullandı.

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da ileri süren Soylu sözlerine şöyle devam etti;

"Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım. PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.

HADİ ÖZIŞIK ÖZÜR DİLEDİ

Sedat Peker, gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi ifşa etti. Süleyman Soylu da ifşa sonrası sessiz kalmayarak Hadi ve Süleyman Özışık kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. Özışık ise görüşmeyi kendi inisiyatifi ile yaptığını belirtti.

Youtube yayınlarıyla birtakım iddiaları dile getiren Sedat Peker, dün akşam gazeteci Hadi Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmenin kaydını Twitter hesabından yayınladı.

Hadi Özışık da Twitter hesabından yayınladığı açıklama ile özür diledi. Özışık açıklamasında, Peker ile kendi inisiyatifiyle görüştüğünü belirterek, “Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker’i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye’nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu’nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce ‘haklısın’ diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu’nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim