Gazete Emek- Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine, TIR'larla gönderdiği askeri teçhizat ve silahlarla ilgili konuşan Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, ''Silahların, terör örgütü El Kaide'nin Suriye kolu El Nusra’ya gittiğini'' söyledi.

“Kollarını ve bacaklarını koparacağım” diyen Sedat Peker 8. videosunu paylaştı; Erdoğan ve Berat Albayrak'a ilişkin konuştu

Peker'in bu iddialrının ardından CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar'dan, Ahmet Davutoğlu çıkışı geldi.

Can Dündar, cezaevindeyken Sedat Peker’in kendisine gönderdiği mesajı açıkladı

YouTube üzerinden 8’inci videosunu yayımlayan organize suç örgütü Sedat Peker, Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine, TIR'larla gönderdiği askeri teçhizat ve silahlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Peker, bu işlemin TSK’den “irticai faaliyetler” nedeniyle atılan askerlerin öncülüğüne kurulan SADAT (Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.) tarafından organize edildiğini söyledi.

'SİLAHLAR, EL NUSRA’YA GİTTİ'

Silahların, terör örgütü El Kaide'nin Suriye kolu El Nusra’ya gittiğini söyleyen Peker, “Benim üzerimden gidiyor ama ben yollamadım. SADAT’çılar yolladı” iddiasında bulundu.

'OLAYLARI İYİ BİLİR'

Peker'in bu açıklamalarının ardından Ahmet Davutoğlu çıkışı yapan CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar, ''Sedat Peker 8. videosunda Suriye olayına girdi. Davutoğlu, Ağustos 2014-Mayıs 2016 döneminde başbakandı.

Sedat Peker'in Berat Albayrak iddiasına Murat Sancak cevap verdi

Olayları iyi bilir. Suriye'de dönen pisliği, pelikancıların istifa ettirdiği Davutoğlu tek tek anlatmalı. Susarak muhalefet olmaz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim