Gazete Emek- Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da uğradığı linç girişimini hatırlatarak öldürülmek istendiğini söyledi.

Halk TV'den İnan Demirel'in sunduğu 'Asıl Mesele' programına katılan Özdağ, "Bakın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu. Ve ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti" diye konuştu.

Ankara kulisleri hareketlendi: Erken seçim tarihi belirlendi



 

"PAZARTESİ GÜNÜ SİZE CEZA VERECEKLER"

Kendilerine yapılan saldırıları da hatırlatan Özdağ, "Ve ardından bizler saldırıya uğradık. Sayın Ali Babacan, Sayın Davutoğlu... Bu şahıslara 'Dolandırıcı' dedi, Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan bizlere 'Dolandırıcı' dediği zaman RTÜK onunla ilgili bir işlem yaptı mı? Veya savcılar herhangi bir işlem yaptı mı? O haberi yayınlayanlar hakkında bir işlem yapıldı mı? Yapılmadı, kesinlikle yapılmadı" dedi.

RTÜK'ün Halk TV'ye ceza vermeyi planladığını kasteden Özdağ, "Pazartesi günü size ceza verecekler" diye belirtti. Özdağ erken seçim olacağına inandığını, bu seçimin de 4 Kasım'da gerçekleştirileceğini düşündüğünü söyledi. 




 

Editör: TE Bilişim