• DOLAR 32,44 %0.06
  • EURO 34,85 %-0.03
  • ALTIN 2.431,58 %-0.14
  • BİST100 10.083 %1.69
  • BITCOIN 64.688 %2.52
  • ETHERIUM 3.240 %-0.47
13°

Suudi Arabistan Haberleri

Suudi Arabistan haberleri ve güncel Suudi Arabistan gelişmeleri, Suudi Arabistan ile ilgili tüm video, Suudi Arabistan fotoğrafları ve Suudi Arabistan haberleri Gazete Emek sitemizde


SPOR

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanamayan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali 7 Nisan'da Urfa'da oynanacak.

GÜNDEM

Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Türkiye Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından İstanbul halkını Beşiktaş Meydanı'na çağıran İBB Başkanı İmamoğlu, açıklamalarda...

GÜNDEM

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Süper Kupa Finalinin ertelenmesi sonrasında bazı sosyal medya hesaplarından provokasyon içerikli ve suç teşkil eden paylaşımlarda...

SPOR

Yeni Akit gazetesi, Ali Koç'u hedef alarak "Maçın oynanmaması için her şeyi yaptı" başlığıyla Suudi yetkililerin iddiasını dile getirdi.

SPOR

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali Atatürk tişörtlerine ve pankarta onay çıkmayınca iptal edildi.

MAGAZİN

Suudi Arabistanlı parfüm markası Laverne, sosyal medyada Atatürk fotoğrafı paylaşmasının ardından Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini sona erdirdiğini duyurdu.

GÜNDEM

Suudi Arabistan'ın Atatürk posterleri nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finali hakkında saatlerdir sessizliğini koruyan AKP’den ilk açıklama geldi.

DÜNYA

Suudi Arabistan'da oynanması beklenen Süper Kupa finalinin iptali, dünya basınına da yansıdı. Haberlerde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maça çıkmayı reddettiği belirtildi.