Gazete Emek- AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlediği iftar programında sanatçılarla bir araya geldi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı Cenk Eren, "Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan değerli sanatçılarımız müzik yasağını gündeme getirdiler mi acaba? Bilgilendirirlerse bizleri, memnun oluruz" ifadelerini kullandı.

Davete katılan şarkıcı Demet Akalın, bu paylaşıma yanıt vererek, "Bilgilendireyim... Elbette... Belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim" dedi.

Açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u yanına çağırdığını ifade eden Akalın, "Hatta kendisi Kültür Bakanımızı yanına çağırdı. Çalışmaya başlayacaklarının sözünü aldım… Bekleyeceğiz, saygılar Cenk Bey" açıklamasını yaptı.

Saraydaki iftar davetine katılan Şükriye Tutkun: Erdoğan keşke babam olsa 

NE OLMUŞTU?

Geçen yıl, Koronavirüs salgını gerekçe gösterilerek gece 00.00'dan sonra müzik çalınması yasaklanmıştı. Gelinen noktada maske tedbirleri dahi genişletirken, müzik yasağı hâlâ sürüyor.


 

Kaynak: Cumhuriyet 

Editör: TE Bilişim